Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palautusoikeus (Kuluttajamyynti)

Tuotteen ostaminen merkitsee sopimuksen tekemistä, eikä sopimusta voi
kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Kauppaa ei siis voi yleensä perua,
vaikka tulisikin katumapäälle. Alennuksella myytäviä tuotteita koskevat
samat säännöt kuin normaalihintaisia tuotteita.

Ostoksen voi vaihtaa tai palauttaa vain silloin, jos:
Yritys on myöntänyt tuotteelle vaihto- ja palautusoikeuden. Tällaisen oikeuden myöntäminen on liikkeelle vapaaehtoista, joten se voi määritellä palautuksen ja vaihdon ehdot, esimerkiksi 8 tai 30 päivän palautusoikeuden. Kauppa voi vaatia myös esittämään kuitin silloin, kun tuotteen ostajalle on annettu oikeus vaihtoon tai palautukseen.


Jos
yrityksellä ei ole (vapaaehtoista) tuotteen vaihto- tai palautusoikeutta ja kuluttaja on epävarma ostoksesta, voi ehdottaa avokaupan tekoa. Avokaupassa myyjä myöntää ostajalle tiettyyn päivämäärään mennessä oikeuden palauttaa tuote kauppaan tai vaihtaa se toiseen. Mikäli myyjä suostuu avokauppaan, ehdot merkitään selvästi ostokuittiin.
Avokaupan mahdollisuutta voit tiedustella info(ät)sipoonpuutuote.fi
Meillä avokauppa koskee ainoastaan verstaalta omatoimisesti noudettavia kalusteita, eikä koskaan asiakkaan omien mittojen tai ohjeiden mukaan valmistettuja tai muokattuja kalusteita.

Jos
kyseessä on kotimyynti tai etämyynti (puhelinmyynti, postimyynti tai
verkkokauppa) kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Etämyynnissä peruutusoikeudelle on rajoituksia, joten sopimusehdot kannattaa aina lukea tarkkaan.
Kuten edellä mainittu, peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten tai mittojen mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita.
Jos virheettömän tuotteen palautusoikeudesta ei ole sovittu ennen kaupan tekemistä ja yritys palautukseen suostuu, yrityksellä on halutessaan oikeus vaatia kaupan purkamisesta kohtuullinen vahingonkorvaus eli purkuraha.

(Meillä kaupan purkamisesta veloitetaan kuljetus-, lähetyskustannukset kokonaisuudessaan, sekä lisäksi maksun palauttamisesta aiheutuvat käsittelykustannukset 5 €)