Tilaus- ja toimitusehdot

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Sipoon Puutuote Oy:n (myöh. ”Myyjä”) antamiin tarjouksiin ja/tai solmimiin sopimuksiin, jotka koskevat tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja/tai toimittamista asiakkaalle (”Tilaaja”) Suomessa, elleivät osapuolet ole kirjallisesti erikseen toisin sopineet.


YLEISET EHDOT

Myyjä myy tuotteitaan täysi-ikäisille kuluttajille sekä suomalaisille yrityksille ja yhteisöille Suomessa noudattaen toiminnassaan Suomen lakia. Tilauksen yhteydessä Tilaajan tulee antaa suostumuksensa, että Myyjä rekisteröi henkilö- tai yritystiedot tuotteiden toimitusta ja laskutusta varten asiakasrekisteriinsä. Tilaajan antamat tiedot ovat luottamuksellisia ja Myyjä sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja muille.

Tarkistamme tarvittaessa laskutusasiakkaidemme luottotiedot.


TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Mikäli vahvistusta ei tule, pyydämme ottamaan yhteyttä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteyttä.


TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Myyjä on lähettänyt kirjallisen tilausvahvistuksen. Tilauksen tekemisen jälkeen Myyjällä ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Vahvistuksen jälkeen perutuista tilauksista laskutamme 30 % tilauksen arvosta.


HINNAT

Hintoihin sisältyy 24% arvonlisävero. Hinnat eivät sisällä toimitus- tai asennuskuluja. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen painon ja koon, sekä toimitusmatkan mukaan. Asennuskulut laskutetaan toteutuneiden työtuntien mukaan. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin.


ENNAKKOMAKSU JA LASKUTUS

Laskutamme kaikista tilauksista ennakkomaksun: yrityksille 30 % ja yksityisille 40 % tilauksen loppusummasta. Tilauksen käsittely etenee, kun suoritus ennakkomaksusta näkyy kokonaisuudessaan tilillämme. Pidätämme välilaskutusoikeuden yli kaksi viikkoa kestävältä tuotannolta. Loppusumma laskutetaan toimituksen yhteydessä.

Siirrämme kaikki viivästyneet saatavamme Intrum Justitia Oy:n perittäväksi.


TOIMITUSAIKA

Toimitusaika vaihtelee tuotantotilanteen ja tilauksen tuotantoajan mukaan, mutta yleinen toimitusaika on noin 6-8 viikkoa.

Ellei toisin ole sovittu, toimitusaika luetaan alkavaksi siitä alla mainitusta ajankohdasta, joka on myöhäisin:

1. Tilausvahvistuksen lähettämispäivästä

2. Sovitun ennakkomaksun vastaanottamisesta

3. Tilaajan tilaukselle välttämättömien tietojen antamisesta

4. Suunnitelmakuvien hyväksymisestä


MUUTOKSET

Mikäli Tilaaja toivoo muutoksia jo vahvistettuun tilaukseen, tai haluaa tuotannon edetessä muuttaa jo aikaisemmin muulla tavoin sovittuja asioita (esim. työmenetelmä, pintakäsittely, helat), laskutamme niistä todellisten työ- ja/tai hankintakustannusten mukaisesti.


REKLAMAATIOT

Mikäli toimittamamme tuote on viallinen, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme kirjallisesti.


OMISTUSOIKEUS

Valmistettujen tuotteiden omistusoikeus siirtyy Tilaajalle vasta, kun viimeinen erä on maksettu.


YLIVOIMAINEN ESTE

Myyjä ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista seikoista johtuen.